Nothing found.

Indieplant op Altersonic Noorderslag

Indieplant op Altersonic Noorderslag

18 januari 2018

Op donderdag 18 januari verzorgde Indieplant een muzikale avond op Altersonic Noorderslag in Groningen. Het evenement werd georganiseerd door Pinguin Radio in de Drie Gezusters, waar op alle dagen van Eurosonic Noorderslag, op vijf verschillende podia nieuw opkomend talent werd gepresenteerd.Indieplant nodigde de volgende acts uit:

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie verzorgen Nederlandstalige tweestemmige space-disco-CasioSA1-beats-pop en robot-hit-refreinen op keiharde basgitaar met LED-strip-show.

Nostalgisch, dromerig en met een donker randje. Van het Utrechtse Faradays kun je cinematische indie pop verwachten. De band ging de studio in met producer Simon Akkermans (o.a. Binkbeats, Bombay, Mister and Mississippi) voor een aantal nieuwe singles.

Rock in een popsaus, maak je klaar voor Stillmode! Met invloeden uit een brede selectie jaren 70 en 80 muziek en met aanstekelijke singles als ‘Outside World’, zetten deze gasten een energieke en vette show neer!

Verwacht een energieke knallende elektronisch-akoestische act van Chaos Club, die geïnspireerd door The Prodigy, Daft Punk en Pendulum diverse stijlen mixen en een energieke beat-georiënteerde club-vibe neerzet.

Helaas ging het optreden van de Rotterdamse Indiefolk act Jessy Yasmeen niet door omdat vanwege de storm geen treinen uit Rotterdam vertrokken. Gelukkig konden we haar een week later op de Indiefair terughoren en treedt ze binnenkort op in Paradiso. In plaats van Jessy verzorgde Toy Car Taxi een prachtige akoestische set.

Review: Nancy Kleurenblind

Skip to toolbar